Bezplatné doručenie Objednávok Žiadne

Na sklade

Kovaného Železa Vôňa Tavenie Vosku Lampa Malé Stenu Vosk Blokovanie Aróma Difuzér, Motýľ Lampa NÁM Plug

0
- 0 Hodnotenie Zákazníkov

€15.76 €24.63

Sku: w13484

Informácie O Produkte

  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Popis produktu

Kovaného Železa Vôňa Tavenie Vosku Lampa Malé Stenu Vosk Blokovanie Aróma Difuzér, Motýľ Lampa NÁM Plug

[JEDINEČNÝ ELEGANTNÝ DIZAJN]Tento vosk teplejšie je vyrobená z kovu s rôznymi vzormi, to je ideálny doplnok do vašej modernej domácnosti, kancelárie, fitness, spa alebo štúdiu.Skvelý darček pre rodinu a priateľov.

[Function]zásuvné aróma ohrievač môže byť použitý pre vertikálne a horizontálne zásuvky tým, že točí plug základňa, takže je ideálna pre nad-counter zásuvky v malých miestností a priestorov.Ideálne pre pridanie dekoratívne dotkne a umelecké vzory vytvoriť pohodovú atmosféru v akejkoľvek miestnosti.

[Jednoduchú a Bezpečnú Prevádzku]vosk melter je jednoduchý na obsluhu.Plug in power zapnite prepínač, a vôňa rýchlo rozptyľuje do miestnosti, vytvára pohodlné a relaxačné atmosféra.Rýchle, bezpečné a čisté alternatívu k sviečky.

[Vybrať Svoju Obľúbenú Vôňu] Nech si vôňu vášho domova, kúpeľňa, pracovňa, garáž, kuchyňa, suterén, alebo akékoľvek iné miesto, ktoré chcete zostať.Stop vylepovanie s pachy a zaobchádzať s nimi s vonné sviečky a vosk lisy.Mäkké svetlo teplé žiarovka vytvára atmosféru a vôňu sviečku bez plameňa, sadzí alebo iných nečistôt, čím vytvára príjemné prostredie bez všetkých ťažkostí.

Pripojte Typ: NÁM Zástrčku, platí, Kanada, India, Mexiko, Thajsko, Taiwan, Spojené Štáty, na Filipínach a tak ďalej.

Farba:čierna

Materiál:Kov

Obsah Balenia:

1 x tavenie vosku lampa

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Recenzie produktov

0 Recenziu na tento produkt

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše Hodnotenie