Bezplatné doručenie Objednávok Žiadne

Na sklade

Elektrické Žmolky Remover Pre Oblečenie Fuzz Pelety Odstraňovač Stroj Prenosné Poplatok Sveter Tkaniny Oblečenia Holiaci strojček Cievky Odstránenie G4G3

0
- 0 Hodnotenie Zákazníkov

€3.44 €5.84

Sku: w170184

Informácie O Produkte

  • Použitie: Opona
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Materiál: Plastové

Popis produktu

Veľkosť: 9*17 cm/3.54*6.69 v

Materiál: ABS

Výrobok Typ: Nabíjateľná

Balenie obsahuje: 1pcs*Elektrické Žmolky Odstraňovač/*1pcs*Elektrické Žmolky Odstraňovač+3ks*Nôž Hlavu

Funkcie:

1. Účinný a Trvanlivý.táto tkanina pilulku holiaci strojček oka kryt má 3 veľkosti otvorov, ktoré je možné rýchlo vyčistiť vlasy loptičky rôznych veľkostí.Po druhé, v porovnaní s tradičné 3-listové čepele, sme vybaviť hrdza-dôkaz 6-listové čepele, ktoré môžu výrazne zlepšiť efektívnosti práce tkaniny žmolky odstraňovač a uspokojiť potreby všetkých textílie povrchy.

2.Dvojitú Ochranu s Nasávacím Zariadení - Táto tkanina fuzz remover je vybavený inovovanej verzii odnímateľný bionic honeycomb nehrdzavejúcej ocele veľké oká kryt s priemerom 70 mm.Mierny oblúk zmestí oblečenie a dodržiavajte bezpečnú vzdialenosť od frézy, hlavu, čím chráni látky pred poškodením.Ak oka kryt žmolky holiaci strojček stáva voľné alebo spadne, bude to prestať pracovať okamžite, aby sa zabránilo nebezpečenstvu alebo poškodenie textílie.

3.Vhodný pre Väčšinu Tkaniny - Tento prenosný žmolky odstraňovač oblečenie fuzz holiaci strojček je tak vhodný na prepravu, ktorá môže byť použitá na cestovné, alebo doma.Je vhodný pre svetre, šaty, vlnené kabáty, gauč, vankúše, prikrývky, ponožky, textílie, nábytok a pod., čo výrazne zlepšuje našu kvalitu života.

ahoj, chlapci, ďakujem vám za návštevu mojej obchodu.Garantujeme kvalitu našich výrobkov.Vitajte na návšteve.Dúfam, že sa vám pekný deň!

Recenzie produktov

0 Recenziu na tento produkt

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše Hodnotenie