Bezplatné doručenie Objednávok Žiadne

Na sklade

Tabuľka Počet Držiteľov 20Pcs - 2 Palcový Mini Miesto Držiteľa Karty Krátke Číslo Tabuľky je Skratka Pre Svadobné Party CNIM Hot

0
- 0 Hodnotenie Zákazníkov

€8.16 €12.18

Sku: w173920

Informácie O Produkte

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Materiál: Kov

Popis produktu

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo.Vitajte na kontakt s nami!

Tabuľka Počet Držiteľov 20Pcs - 2 Palcový Mini Miesto Držiteľa Karty Krátke Číslo Tabuľky je Skratka Pre Svadobné Party CNIM Hot

[2 " Malé Tabuľka Držiteľov Kariet] - 2 palcový Výška a 1.2 palcový priemer základne.Obrázok držiteľ je lepšie pre zobrazenie svadobné karty, stolný názov karty, malé obrázky, úradu, úlohy, poznámok, denný záznam, cena karty, potraviny štítok, baby sprcha, placecard pri rôznych príležitostiach.

[Jednoduché a skvelý Dizajn] - Mini Foto držiak s jednoduchým, ale o to špeciálny dizajn na klip, rovnako ako krásne pierko na pávy " zostatkovej časti.Ako pekne si dokážete predstaviť!Čo je dôležitejšie,aj s týmto jednoduchý dizajn, obraz držiaky pre tabuľky stále môže držať vašej karty/obrázok/memo pevne.Len nech foto klip držiteľ byť krásne scenérie pre vás.

[Vysoká Kvalita a Stabilné Telo] - držiteľa Karty stojan nie je ľahké byť deformované alebo rozbité.Ľahký a stabilný telo, aby drôt obrázok držiteľ vhodné na prepravu a prepravu.Vyberte si stôl stojany na čísla, vyberte si vysokú kvalitu.Zaslúžite si to! (Navrhol miesto, veľkosť karty je 4x6 cm.)

[Široké Uplatnenie] - Ekonomické a praktické placecard držitelia môžu byť použité ako tabuľku podpísať držiteľov, svadobný stôl číslo držiteľa, stolný názov držiteľov, memo clip držiak na stojan, držiteľov karty pre strany držiteľa karty na vrchol, fotografie, stojany na stôl displej.Široko používané na Svadbách, Party, Office memo, Domáce dekorácie, Tabuľky potravín príznaky, baby sprcha, sprievod, večera, stôl, sedačka.

[Riziko-voľný Nákup] - 20 pack krátke číslo tabuľky držiak v cene.Darček na Vianoce, deň Vďakyvzdania, Valentine.

Materiál:Kov

farba:Strieborná / ružové Zlato / Gold

Obsah Balenia:

20 * Tabuľka Číslo Držiteľov

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Nás

Ponúkame dobrý produkt s najlepším cenu,podporujeme Veľkoobchod/Drop Shipping, Aby

1. Pre Drop Shipping objednávky, prosím, poznámku"dropshipping objednávku", budeme uprednostňovať to.

2. Pre Veľkoobchod/Drop Shipping objednávky, ak máte nejaké nápady o cene alebo balíka,kontaktujte nás vopred,dáme vám najlepšie služby na uspokojenie vašich požiadaviek.

O Platbu

Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, pri spôsobe platby, prosím, kontaktujte www.wicanders.sk Centrum Zákazníckych Služieb požiadať o pomoc:

O Zásielky,

1.Budeme posielať objednávky ASAP do 2-5 dní(okrem víkendov a štátnych sviatkov) akonáhle sa vaša platba je normálne ukončené.

2.Prosím, napíšte svoju kompletnú adresu dodania s správne telefónne číslo a psč, najmä Ruska a Bieloruska kupujúcich, potvrďte prosím vaše celé meno.

3.Ponúkame oboch post poštovné a vyjadriť shippings.Pre väčšinu krajín, post doprava trvá cca 25-35 pracovných dní a dlhšie, niektoré krajiny ako Brazília, Peru.

Expresná doprava zahŕňať DHL, EMS, www.wicanders.sk Premium Poštovné a Špeciálnych druhov ako Aramex.To trvá asi 7 dní.(Bude odkladu ak vaša krajina splniť nejaký problém,Pracovník štrajk,počasie, problém a pod.)

O Po-predajný Servis

Sme spoľahlivý predajca a máme profesionálny po-predajný servis pre všetky naše zvyky.Ak existuje akékoľvek otázky o objednávke,prosím kontaktujte nás vopred ,my budeme vždy tu, kým vám radi odpoveď.

O Spätnú Väzbu

1. Pozrite si prosím balíček a položka keď si pozorne, a uistite sa, že tam nie je žiadny problém.

2. Ak máte akýkoľvek problém, alebo nie sú úplne spokojní so svojím balík,prosím, nenechajte sa neváhajte na nás obrátiť najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Budeme vyriešiť problém uspokojiť vás.

3. Ak nie je žiadny problém, prosím, zanechajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu.

Vaše potvrdenie je našou najväčšou motiváciou ! ! !

Recenzie produktov

0 Recenziu na tento produkt

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše Hodnotenie