Bezplatné doručenie Objednávok Žiadne

Na sklade

Úli Drôt Uťahovák Kovové Včelárskych Zariadení Drôt Tensioner Beehivies Kábel Tensioner Crimper Pre Včelár Zariadenia

0
- 0 Hodnotenie Zákazníkov

€2.78 €3.96

Sku: w17986

Informácie O Produkte

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu: Plastové Drôtené Tesný Beehives

Popis produktu

Odrážky: 1,chove včiel, Musíte Mať: Tento Vodič Uťahovák Crimper sa používa na poskytovanie napätie, aby rám drôty z hádka.Pomáha vytiahnuť káble z plástu rám, skvelé pohodlie pre včelár.

2,Robustný Materiál: Včelárskych Bee Nástroje Drôt Uťahovák je vyrobená zo železa, kované pre heavy-duty použitie, hrdza-odolný a krásne tvarované zabezpečiť trvalú odolnosť.

3,Pohodlné držanie: Je beehivies Drôt Tensioner s PP rukoväť je praktické pre vás poskytujú dobrý grip a uľahčiť stres.Je malý a ľahký, ľahko prenosný a ľahko zmestí do vrecka.

4,Vhodné na Prevádzku: Drôt Uťahovák Včelí Úľ Vybavenie umožňuje bezpečné drôt alebo nehrdzavejúcej ocele drôty na pole.Príchytka na drôt v stredu ho, držte a ťahajte drôt dole, to bude ťahať drôt, ktorý je tesný a prelis to v jednom pohybe.

5,Skvelý Darček Nápad: Tento Včelárskych Úľa Rám Kábel Uťahovák je skvelý pomocník pre včelárov a poskytuje maximálne pohodlie pre včelárov.Ideálny pre dať ako darček k svojim včelárskych priateľov počas prázdnin.

Popis:

Bee Rám Drôt Uťahovák je určený pre tých, ktorí sú stále tradičným ručným spôsobom ťahanie z hodvábu beehivies.Používa sa na poskytnutie napätie na potiahnite rám drôtu, vyrobené z vysokokvalitného PP a žehlička materiálu, ktorý je odolný a má dlhú životnosť.

Funkcie:

1. Pomocou tohto retractor nástroj na zabezpečenie drôt alebo nehrdzavejúcej ocele drôty na box je základným nástrojom pre včelárov.

2. Kolesá sú vyrobené z kovu a nebude vystrihnúť alebo poškodený rám vodičov.

3. Jednoduché použitie: Umiestnené na hotové drôtu, držte pevne a vytiahnuť dole a drôt, bude utiahnite drôtu a prelis v jednom pohybe.

Špecifikácia:

Názov Produktu: Beehivies Drôt Crimper

Materiál: PP+kov

Veľkosť: o 13.5*6.5*1.3 cm/ 5.31*2.56*0.51 v

Hmotnosť: cca 200g

Balenie Zoznam:

1*Beehivies Rám Drôt Uťahovák

Poznámky:

Vzhľadom k svetelný efekt a streľba uhol, výrobok má farebný rozdiel, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, tam sú tolerancie v rozmery produktu.

Recenzie produktov

0 Recenziu na tento produkt

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše Hodnotenie