Bezplatné doručenie Objednávok Žiadne

Na sklade

Horúce SV-3D Nočné LED Svetlo na Čítanie Base 16 Farieb, Svetla LED Displej Základne S Diaľkovým ovládaním A USB Kábel,Pre Reštaurácia Izba Shop

0
- 0 Hodnotenie Zákazníkov

€34.54 €49.34

Sku: w210309

Informácie O Produkte

  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Popis produktu

Zmeniť farbu na: Kontakt spínača alebo použite vybavené prenosným diaľkovým ovládaním, môžete ovládať zmeniť 16 druhov svetla, farby, môžete si vybrať rôzne blikajúce módy, svetlé farby môžu lepšie zobrazenie umelecké diela.

Energeticky úsporné a pohodlné: objímky výkon 0,5 W, napätie je 5V, vybavené prenosné, diaľkové ovládanie jedným tlačidlom prepínanie napájania; držiaku má 2 napájacie metódy, ktoré môžu byť poháňané 3 AA batérie inštalované v spodnej časti základne (nie je súčasťou), alebo môžete pomocou dodávaného USB kábla na napájanie LED základňu.

Spoľahlivý materiál: vyrobené z odolného plastu, tam sú 8 LED vinuté perly vo vnútri, zobrazenie farieb je jasné; mliečna shell je pohodlné, keď sa kontakt a môžu byť použité na dlhú dobu.

Široký otvor dizajn: dĺžka otvoru je o 2,83 palca, šírka je o 0.18 cm a hĺbka je asi 0.63 palcov; základňa je vhodný pre väčšinu akrylové dosky alebo živice skla a správnej veľkosti je možné zabezpečiť, aby svetlo displej stáť bude stably opraviť akryl.

Široké spektrum použitia: je možné použiť na zobrazenie nádherné akryl umelecké diela, a môže byť použitá aj ako elegantné nočné svetlo, aby sa izba v teple a snov; Vhodné pre spálne, detské izby, obývacie izby, bary, obchody, kaviarne, reštaurácie, kancelárie, atď.

Farba: čierna, biela

Materiál: plast

Obsah Balenia:

6 * objímky

6 * Diaľkové ovládanie

6 * USB kábel

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Platby : 1.Platba musí byť vykonaná do 5 dni od objednávky. 2.Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút

Zásielky: 1.Dodávame Svete doprava. (s výnimkou niekoľkých krajín a APO/francúzskej polynézie). 2.Všetky objednávky budú spracované prvýkrát po zaplatení overenie prešiel. 3.Skutočný termín dodania môže byť rôzne , najmä počas prázdnin.

Pripomienky: 1.Prosím, uistite sa, že nie je problém s výrobkami. 2.Ak máte y nespokojnosť, prosím, kontaktujte nás pred dokončením rev iew.Budeme vám dať uspokojivú odpoveď.

3.Ak nie je žiadny problém, prosím, dajte nám 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu.

Recenzie produktov

0 Recenziu na tento produkt

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše Hodnotenie