Bezplatné doručenie Objednávok Žiadne

Na sklade

SOLMORE LED Kabinetu Svetlo Diaľkové Ovládanie Bezdrôtových Puk Svetlo RGBW Farebné Stmievateľné Dotykový Snímač Nočné Lampy, Kuchyne, Skrine

0
- 0 Hodnotenie Zákazníkov

€30.26 €39.81

Sku: w229658
Pridať do zoznamu prianí
  • Značky : led svetlo na batériový magnetické hliník, led svetlá s akumulátorom, batériový led svetlá, LED svetlo Pod Skrinku, Led Panel Svetlo
  • Kategória: Osvetlenie A Svietidlá

Informácie O Produkte

  • Certifikácia: ce
  • Názov Značky: becornce
  • Je Stmievateľné: Áno
  • Materiál: ABS
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Zdroj Napájania: DC
  • Životnosť: Iné
  • Energie: Dotyk
  • Napätie: 5V
  • Číslo Modelu: LED Svetlo Pod Skrinku
  • Je To Inteligentné Zariadenie: NO

Popis produktu

Parametre výrobku

Model Č.:S-CL-003

Napätie: 4.5 V

Energie: 0,6 W

Max lumen: 35LM

CCT: 4000 K

LED model: 2835

LED množstvo: 11PCS(Biele svetlo + RGB svetlo)

Shell materiál: ABS+PC

Napájanie: 3 AAA batérie(Nie include)

Metódy kontroly: Manuál + IR diaľkové ovládanie

Diaľkové ovládanie vzdialenosť: 3 M

Funkcie

1. Super jasné LED. 11pcs kvalitné 2835 Led, 5 ks biele svetlo LED, 6pcs RGB LED, veľmi svetlé, s ich životnosť až 50 000 hodín.Led diódy sú coverd podľa kvalitné PC lampa odtiene, takže svetlo teplé a mäkké, bez oslnenia a flash.

2. Diaľkové ovládanie + manuálne ovládanie combo.Môžete použiť náš diaľkové ovládanie pre prevádzku našich produktov, ako je napríklad zapnutie/vypnutie svetla, nastavenie jasu a čas, atď.Môžete tiež prepnúť svetla krátkym stlačením tienidlo alebo upravte jas pomocou držať na tienidlo, je to pohodlnejšie, než iné predávajúceho výrobky, ktoré zapnutie svetla manuálne.

3. Viaceré úrovne jasu osvetlenia a prispôsobenie času.Zakaždým, keď stlačíte tlačidlo jasu +/- tlačidlo na diaľkovom ovládači, jas zvyšuje/znižuje o 10% a minimálny jas je 10%.Ak nechcete, aby sa vaše kapacita batérie byť konzumované príliš rýchlo, je odporúčané, aby ste ovládanie jasu 10% na 40%.Načasovanie je funkcia 10/30/60/120 minút, a svetlo sa automaticky vypne, keď čas prišiel.Na 10/30/60 minút načasovanie funkcia je sprevádzaný špecifický dynamický režim a 120 minút načasovanie funkcia umožňuje načasovanie operácie v každom režime.

4.Jednoduchá inštalácia a nahradiť, pohodlnejšie použitie.Použite náš dodanú obojstrannú lepiacu pásku, aby sa držať lampu na akýkoľvek hladký povrch, ktorý chcete opraviť (poznámka nepremokavé a ohňovzdorné).Keď svetlo jas začne oslabovať alebo diaľkové ovládanie nie je dosť citlivé, môžete odstrániť produkt a zmena nové AAA alkalické batérie.Bezdrôtový dizajn výrobkov viac flexibilné a platné.

5.Produkt má rôzne svetelné režimy.Okrem toho, teplé biele svetlo, sme tiež pridať RGB svetla režimov výrobku, a to červená, zelená, modrá a rôzne zmiešané farby, tak, že tento výrobok môže tiež pôsobiť ako atmosfére lampa pri dosahovaní osvetlenie funkcia.

6.Naše výhody: v Porovnaní s väčšinou kotúčových svetelná plôch na trhu, naša tvare diamantu žiarivý povrch je viac módne a má väčší svetelný oblasti.V porovnaní s produktmi, ktoré môžu byť len zapnúť a vypnúť manuálne na trhu, naše lampy môžu byť tiež nastaviť jas dlhé stlačte lampa manuálne, a funkcia silnejšie.Okrem toho sme pridali aj funkcie jas pamäte, aby výrobok skutočne inteligentné.

POZNÁMKA:

1.Keď je nainštalovaná batéria, alebo vymeniť, spodný kryt musí byť otočená proti smeru hodinových ručičiek otvoriť, otočil v smere hodinových ručičiek, až kým problematický bod je na tom istom riadku zblízka (nájdete aj obraz na náš odkaz).

2.Nie namočiť vo vode, nerozoberajte v každom prípade.

3.Prosím, odstráňte priehľadnú izolačné list z diaľkového ovládania, ak ho používate prvýkrát a cieľom nášho výrobku, ak výkon batérie je dostatok, si môžete vychutnať 3 metrov diaľkové ovládanie vzdialenosť.

Balík obsahuje

6x Kabinetu svetlo

2x Diaľkové

6x Samolepiace záplaty

1x Návod

灯罩外观改变,增加了RGB光色,定时功能伴随动态模式

/ O služby /

On - Time Dodávky vrátenie peňazí ak výrobok nie je prijatá v garantované doručenie čas

Dlhšie Ochranu 15 deň viac ochranu po dokončení objednávky

Vráti Extra Vrátiť akýkoľvek produkt,ale len tie, v perfektnom stave

Zaručenú Kvalitu Zaručenú Kvalitu alebo Úplné vrátenie peňazí

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Recenzie produktov

0 Recenziu na tento produkt

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše Hodnotenie