Bezplatné doručenie Objednávok Žiadne

Na sklade

Plastové Falošné Ryby 13.28 cm 12 Farieb Multi Časť Návnady Vonkajšie Rybárske Príslušenstvo Láka Umelé Návnady Wobbler Háčik Kovový Jig

0
- 0 Hodnotenie Zákazníkov

€1.87 €2.67

Sku: w470129

Informácie O Produkte

  • Množstvo: 1 ks
  • Číslo Modelu: rybárske lure
  • Poloha: Oceán Loď Rybolov, Oceán, Pláž, Rybolov, Jazero, Rieka, Nádrž (Rybník, PRÚD, Ocean Rock Rybolov, Iné
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Druh: SWIMBAIT&SPOLOČNÉ NÁVNADA
  • Kategória: MORSKÉ LURE

Popis produktu

Názov: Návnadu

Farba: A,B,C,D,E,F,G,H,I,J,K,L,M

Materiál: ABS

Veľkosť: 13.28 cm

Hmotnosť: 19g

1. Tam sú oceľové guľôčky, ktoré preniesť ťažisko v tele, ktorý sa môže pohybovať na chvost, keď hádzanie zvýšiť hádzanie vzdialenosť.Vzduch držanie tela je stabilný a hladké, a to nie je ľahké točenie, ktoré je priaznivé pre hádzanie.

2. To môže odrážať vonkajšiu svetlo na všetkých uhlov, a má vplyv na prilákanie rýb, vhodné na rôzne vodné podmienky.

3. Existuje niekoľko malé oceľové guľôčky v tele, ktoré bude zvuk pri ťahaní, ktoré silne priťahuje pozornosť rýb.

4. Vyrobené z ABS plastu, je masívny a pevný, odolný voči pádom a nárazom.Oceľové gule použité vo vnútri boli testované presné nástroje na zabezpečenie plávanie držanie tela každej návnady.

Prevádzková metóda:

Pre ryby s nízkou flexibilitou alebo skryté okolo prekážok, operačný hĺbka vody je 30-50 cm.V tomto čase pokušenia malého rozsahu je silná.Existujú dva spôsoby prevádzky.Lákadlo návnadu ide hore po potápanie, a používa činnosť lákať od povrchu do spodnej vody, ako aj vyprovokoval vody vlny upútať pozornosť rýb.Druhým je chveje rod: rybársky prút je vibrated nepravidelne a prechodne riadiť lákať plávať vo vode.

Návnada-kreslenie metóda: v Porovnaní s návnady, ťahanie metóda, návnady-kreslenie metóda využíva väčšie prút, silnejšie sily, pohybujú väčšie vzdialenosti, rýchlejšie pohybujú rýchlosťou, a riadne riadenie silu.Nedávajú ryby šancu dýchať, a aby ich hrýzť návnadu okamžite, ako podmienený reflex, ktorý je veľmi lákavé.

Treba poznamenať, že divoký návnady je maximalizovať Lure je plavecký štýl, aj keď je to skryté v vôd 3-3.5 metrov husto pokrytá vodných rastlín, alebo na korene skaly, budú lákal a pohryznutí.

Recenzie produktov

0 Recenziu na tento produkt

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše Hodnotenie