Bezplatné doručenie Objednávok Žiadne

Na sklade

100ks/50Pairs 6,3 mm 16-14AWG Žena Muž Elektroinštalácie, Konektor Izolovaný Krimpovacie Terminálu Rýľ Modrá FDFD2-250 MDD2-250

0
- 0 Hodnotenie Zákazníkov

€4.96 €5.58

Sku: w471032
Pridať do zoznamu prianí
  • Značky : fdfd2 250 vodičov, terminál 5 krimpovacie, konektor fdd125 250, obd2 konektor samica fialová, ch396 konektor samica, terminál 4 8 muži ženy, konektor hdmi koncovka, konektor rs323 žena db9, terminál 100ks 16 mm, odbc konektor samica
  • Kategória: Elektrické Vybavenie A Spotrebné Materiály

Informácie O Produkte

  • Farba: modrá
  • Druh: Krimpovacie Terminálu
  • Číslo Modelu: 6.3 MM

Popis produktu

Popis Vysoko kvalitnej medi materiál vyrobený pre konektor Tinplating liečby na povrchu konektor, proti oxidácii a korózii Spájky, strieborné spracovanie na šev, prechod medzi konci terminálu a ukončenie spoločného, s rebra line vo vnútri otvoru na zvýšenie tlakovej odolnosti Platia Vinyl, PVC a nylon materiál pre izoláciu rukáv, pracovné konečná teplota je 75 stupeň a 105 stupeň, resp Izolácia plášť obsahujúce meď krúžok je dvojitý tlak typ koniec a konektory, ktoré môžu udržať spoľahlivý výkon pod vibrácií závažné životné prostredie Konektor materiál: Copper Farba: Modrá Šírka: 6.8 mm Hrúbka: 0.8 mm Terminálu druh: žena/muž Vodič prierez: 1.5 -2.5mm2 16-14AWG Montáž: oblúkovitými, na kábel Packge Zahrnuté: 50pcs x Mužskej Izolované Krimpovacie Terminály 50pcs x Samica Izolované Krimpovacie Terminály Spolu 100ks.Akceptujeme Alipay, T/T, Western Union a Víza platby.Okrem Alipay, transformovať poplatok je zákazník strane.Venujte prosím objednávku do 3 dní, a zabezpečíme zásielky je 1-3 dni.Upozornenie:

Odporúčame vám, keď objednávka suma je vyššia alebo rovná 7 USD, zvoľte si, prosím, Čína Príspevok Registrované Air Mail alebo ePacket, ak chcete úplné sledovanie informácie.

Naše Freeshipping je Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus , t on nových sledovacie číslo pre Čínu Post Obyčajný Malý balík Plus možno vysledovať len pred doraziť na letisko vo vašej krajine.

Informácie O Doprave: 1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi položky a služby.Ak máte akékoľvek problémy, prosím, cítiť sa na nás obrátiť v prvom rade pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Recenzie produktov

0 Recenziu na tento produkt

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše Hodnotenie