Bezplatné doručenie Objednávok Žiadne

Na sklade

10 Rýchlosť Prst, Vibrátor Rýchly Orgazmus Bradavky Stimulátor Klitorisu Pošvy Masér Dildo Vibrátor Sexuálne Hračky pre Ženy

0
- 0 Hodnotenie Zákazníkov

€12.40 €16.11

Sku: w60125
Pridať do zoznamu prianí
  • Značky : mans vibrátory, ikoky strane, dild vibrátory, box ikoky, ikoky auta, populárne vibrátory, ikoky candy, plug vibrátory, ikoky oblek, vibrátory ženy
  • Kategória: Sexuálne Hračky

Informácie O Produkte

  • Nemravný Obrázok: No
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Položka Druh: Vibrátory
  • Názov Značky: IKOKY
  • Certifikácia: CE
  • Druh: Palička
  • Komoditné Certifikácie Kvality: ce
  • Číslo Modelu: 25189
  • Materiál: Silikónové

Popis produktu

Funkcie:

【 8 Sekúnd k Orgazmu] vyzýva 3.2 cm dlhú hlavu a 30-stupeň oblúkový dizajn, dokonale zodpovedá hĺbky a štruktúry pošvy, ktoré vám pomôžu presne stimulovať G-bod a vyzvať vás k dosiahnutiu orgazmu do 8 sekúnd!

【 Celoživotného sexuálneho Partnera] vyzýva priemerná pošvy veľkosť je 21-28 mm široký.je to hlavu s priemerom 25 mm.Pre začiatočníkov alebo pokročilých používateľov dospelých, hračky, bude vám dobre slúžiť. 10 rôznych druhov vibrácií spôsobov a frekvencií z slabý, silný, pre začiatočníkov a pokročilých používateľov.

【 4-v-1 Vibrátor & Telo-bezpečný Materiál] vyzýva tiež to môže byť klitorálny vibrátor, bradavky stimulátor, análny plug alebo na akékoľvek citlivé oblasti tela.Vyrobené z mäkkého silikónu, non-jedovatý, bez zápachu a hypoalergénne, neškodné pre ľudské telo a hladká ako skutočná pokožka, to je tiež super tiché a diskrétne!Zvuk tohto G-Spot vibrátor sa nemalo prekročiť 80 decibelov.

【 Nepremokavé & USB Nabíjateľné] vyzýva Plné telo vodotesný, môžete použiť tento vibrátor v vaňa, sprchovací kút, vírivá vaňa, alebo KDEKOĽVEK vaše dobrodružstvo môže trvať vás.USB nabíjanie je pohodlné a rýchle.S nabíjací čas 2 hodín poskytovanie 4 hodín používať, budete nikdy sa nemusíte obávať o uteká olf energie.

【 Diskrétny Balík] vyzýva 24-Hodinové profesionálny záručný a pozáručný servis.Vezmite prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak nie ste spokojný s našim výrobkom!

Špecifikácia:

Farba: Ružová

Režim: 10 Vibračná Frekvencia

Napájanie: USB Nabíjanie

Materiál: Mäkký Silikón + ABS

Veľkosť: Ako Obrázky

Ochrana Osobných Údajov Zaručená:

Vaše súkromie je pre nás veľmi dôležitá.Predvolený názov na obale je "Silikónová Fľaša"(akékoľvek iné požiadavky, prosím pošlite nám správu), a s našimi diskrétnom balení môžete nakupovať v dôveru, jediná osoba, ktorá vie, čo je vo vnútri balenia vás!

Package Zahrnuté:

1 x Vibračný Orgazmus Pero

Robiť dropshipping ?

Áno,sme robili.Ak máte akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás.

Výroba Karta Bezpečnostných?

Všetky výrobky sú 100% zbrusu nový, funkčný a starostlivo skontrolovať pred odoslaním von.

Keď je zásielky zaslanej?

Budeme posielať objednávky do 5 pracovných dní.Dodacie lehoty sa môžu líšiť v závislosti od rôznych krajinách a bude ovplyvnený počasím, sviatkov, a tak ďalej.Ak objednávka nebude prijaté v vyhlásiť času, prosím, kontaktujte nás.

Ako sa o peniaze?

Vrátenie peňazí v prípade, že položka nezodpovedá popis alebo chybné.

Ak sú tam nejaké iné problémy , Kliknite na Pomocníka

Recenzie produktov

0 Recenziu na tento produkt

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše Hodnotenie