Bezplatné doručenie Objednávok Žiadne

Na sklade

Halloween Garland Prívesky Spider Lebka Hlavy Dekorácie Ghost Festival Anonymný Bábika Ratan Kruhu Okno Dekor Čudné Veci

0
- 0 Hodnotenie Zákazníkov

€7.75 €12.91

Sku: w72879

Informácie O Produkte

  • Príležitosti: Grand Udalosť, Narodeninová Párty, Deň detí, Strana, Vianoce, Halloween, Veľká noc, Nový Rok, Iné
  • Elektronické: NO
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • typ 1: Gollum hlavy mužov ratan krúžok
  • Materiál: Chemické vlákna tkaniny, PP Bavlna, Prírodný Ratan
  • Štýl: Americké
  • typ 2: ženské ratan krúžok
  • Vzor: Kreslený Obrázok
  • Hmotnosť: 162.00 g
  • Číslo Modelu: Veniec

Popis produktu

Predné Dvere Dekorácie Nie Fade Ľahko na Halloween TB Predaj

Poznámka 1:Budeme mať ochrana osobných údajov bezpečné a bude odhaliť akékoľvek osobné informácie.

2:kontaktujte nás, ak máte akékoľvek otázky.Naše po-predajný tím vám ideálne riešenie, v prvý raz.

Položka Špecifikácia:

Funkcie:

*Halloween Čarodejnice Gnome Veniec: 2 možnosti: pánske/dámske.Veľkosť je o 7,8 cm a 1,9 palca tučný.Poznámka: Halloween veniec môže byť oválne, prosím, urob si sám upraviť na kolo.

*Realistické a strašidelné dizajn: Halloween strom zdobia rôznymi dovolenku dekorácie, anonymný bábiku a pavúky kostýmy, aby Halloween veniec vyzerať super desivé.

*Trvanlivé a vysokou kvalitou spracovania: závesné Halloween dekorácie ratan kruhu a PP do bavlna, úplné a realistický vzhľad, nie je jednoduché zmiznúť.Vynikajúce spracovanie, ľahké a odolné, príjemné na dotyk.

*Platné pre: skvelé pre vnútorné a vonkajšie Halloween veniec dekorácie, závesné na predné dvere, predné verandu, obývačky,skrine, stien, okien, police, foto rekvizity, Halloween dekorácie, Halloween strany, atď.

*Skvelá dovolenka darček: ideálny darček pre deti, priateľov a susedov, aby zdobia svoje domy.Použitie ako dekorácia na Halloween scene strany darčeky, strana darčeky, Halloween darčeky, foto rekvizity, dvere, vence, vnútorné a vonkajšie dekorácie, atď.

Upozornenie:

1.Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt

2.Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie

Popis:

Materiál:

Veľkosť:

Balenie Obsahuje:

1,O poslaní: Po objednaní výrobku, budeme loď vašej nákup do 3-4 dní.Ak máte špeciálne požiadavky,prosím, zanechajte nám odkaz, alebo nás kontaktujte priamo. 2,O Vrátenie peňazí: Ak bol tovar poškodený v tranzite, môžete ho vrátiť do 7 dní.V prípade žiadosti o vrátenie peňazí,musí kupujúci získať potvrdenie od predávajúceho. 3,O Veľkoobchod a Dropshipping: Pre veľkoodberateľov, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-8 dni, aby sa dospelo.Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 4,Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?: Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 5,Čo môžem robiť, keď nákup ochrany je čas beží von?: Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť.Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Recenzie produktov

0 Recenziu na tento produkt

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše Hodnotenie