Bezplatné doručenie Objednávok Žiadne

Na sklade

2022 Atmosféru Festivalu Domova Meno Požehnaním DIY Krajiny Vianočné Závesné Ozdoby Snehuliak Rodiny Živice Nový Rok

0
- 0 Hodnotenie Zákazníkov

€2.86 €3.87

Sku: w74702

Informácie O Produkte

  • Typ Veľkoobchod: NO
  • Číslo Modelu: ŽIADNE
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Názov Značky: HOUSEEN
  • Súbor Typ: NO
  • Elektronické: NO

Popis produktu

Funkcie:

【Multi štýly pre vás] vyzýva Tam sú snehuliak rodiny, ktorí sú objať toghter s množstvá 2, 3, 4, 5 a 6 pre tento vianočný strom je z čoho vyberať.Môžete si vybrať iný počet rozsvietiť vianočný stromček a pridať silný slávnostnú atmosféru.Ľahko sa čistí a obchod.

【Osobné snehuliak rodinu] vyzýva Naše osobné snehuliak rodiny ozdoby sú vyrobené do živého a krásne štýly, plné tvorivosti a Vianočnú atmosféru.Veľmi vhodný pre zavesenie na vianočný stromček ako oko-lov vianočný stromček baubles.

【Chce vaše rodiny] vyzýva môžete písať názvy každý člen rodiny sú napísané na klobúky pomocou tenkej marker pero, nechajte uschnúť po použití, zostane na pokutu.Visí osobné ozdoby na Vianočný stromček, alebo odoslať na rodiny a priateľov ako prázdninový darček.

【S závesné lano] vyzýva Každý ornament prichádza s visí lano pre ľahké zavesenie na Vianočný stromček.Je možné ľahko zavesiť na stenu, dvere či okno rukoväť, alebo zavesiť na Vianočný strom na osvetlenie vášho života.Je červenej farby dizajn, ktorý môžete pridať viac Vianočnú atmosféru pre váš domov.

【, Aby oslávili Vianoce] vyzýva, Aby váš Vianočný stromček jedinečný,krásny pozdrav pridať osobný štýl a teplo a vzrušenie z dovolenky.Či rodinou otvorí darčeky na štedrý deň, alebo Vianoce, nech tento ornament pomôžu osláviť Vianočné tradície v zábavným spôsobom.

Špecifikácie:

Materiál:Živica

Farba:Červená

Veľkosť(cca):výška:8 cm/3.15 palec

Package Zahrnuté:

1pc x Vianočné Závesné Ozdoby

Poznámka:

1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2. Prosím, aby 0.5-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

Recenzie produktov

0 Recenziu na tento produkt

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše Hodnotenie